Поредно признание за Владимир Спасов и от Община Казанлък

Прокуристът на „М+С Хидравлик“ АД, който стана „Мениджър на годината“ в 15-то юбилейно издание на конкурса, ще бъде предложен за Почетен гражданин на град Казанлък за
принос в инвестирането и реализацията на инфраструктурни проекти от стратегическа
значимост за община Казанлък. Лично кметът Галина Стоянова внася това предложение до общинските съветници, които ще заседават на 27 април и ще се произнесат по него. Другото предложение за Почетен гражданин на Казанлък е за д-р Бойчо Бойчев за изключителни постижения в сферата на здравеопазването. С удостояване с вписване в Почетната книга на гр. Казанлък е предложен директорът на „Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства“ Стефан Папукчиев.

Владимир Спасов е роден в град София на 14.04.1973 г., завършил ПМГ” Никола Обрешков” гр. Казанлък със златен медал през 1991 г., ВВМУ „Никола Вапцаров” гр. Варна през 1996 (специалност Инженер корабоводител) и Магистърска степен от Стопанска Академия „Димитър Ценов” гр. Свищов (2002-2004 год.), специалност Мениджмънт на Търговската дейност. Работи последователно в „Параходство БМФ” като трети помощник капитан, „Капрони” АД, като ОТКК и Организатор пазари и от 31.01.2000 г. до момента е в „М+С Хидравлик” АД.
Владимир Спасов е част от „М+С Хидравлик“ АД от 2000 г., започвайки от маркетинговия отдел и стигайки до позициите търговски директор и търговски пълномощник. Прокурист на компанията е от 2013 г.
В мотивите за вносителя на предложението е записано, че ръководената от Владимир Спасов „М+С Хидравлик” има важна роля за Казанлък и региона. Но и не само. Тя се нарежда сред топ 3 на компаниите в света специализирани да произвеждат хидравлични компоненти. Когато мениджърът започва работа в „М+С Хидравлик”, годишният оборот на дружеството е 20 млн. лв. Тази година ще надхвърли 200 млн. лв. За двайсет години това е десетократно увеличение на обемите. Десет години откакто ръководи компанията, тя е вдигнала обема на производството си четири пъти.
Ръководената от Владо Спасов компания е световно известна, но преди всичко е жизнено важна за икономическия, социалния и обществения живот на града. През годините „М+С Хидравлик“ се утвърди като една от емблемите на Казанлък, както в България, така и по света.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Поредно признание за Владимир Спасов и от Община Казанлък

  1. Най-добрия жив търговец,който познавам и най слабия менаджер.
    Факти:
    1.До 2013 г текучеството във фабриката е 0. След въпросната година бройката на напускащите всеки месец се увеличава.
    2.Реално вдигане на заплати е от 01.01.2023 г. До тогава всяка година се вдига заработката и частично заплащането за нея.Това превръща работниците в работещи бедни,за сметка на ръководството и печалбите.
    3.Известни са много случаи на психически тормоз и заплахи от началници към подчинени с цел изпълнение на поставените им планове при липса на адекватна организация на производство.
    4.Социалното напрежение от разделението в заплащането на работещите и ръководството ескалира.
    5.Възможността дадена от висшето ръководство на нисшето такова, да краде от месечните бонуси на подчинените си.
    6.Много примери за сексуален тормоз от ръководител на цех към подчинените му жени /трудно доказуемо,но не и невъзможно/ и затваряне очите на въпросния „менаджер“ за проблема.
    7.Орязването на всички социални придобивки за работещите за сметка на печалбите.

    Има и още много…но нали за това сте журналистите. Търсете!

Comments are closed.