Отворено писмо от колектива на поликлиниката в подкрепа на д-р Пейчев

О Т В О Р Е Н О   П И С М О

Изх. № 60/09.04.2024 г.

ДО

КМЕТА НА ОБЩИНА КАЗАНЛЪК

Г-ЖА ГАЛИНА СТОЯНОВА

Копие:

ДО

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ  НА

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ  –  КАЗАНЛЪК

Г-Н НИКОЛАЙ ЗЛАТАНОВ

ОТ ЕКИПА НА „ДКЦ РАЙОННА ПОЛИКЛИНИКА – КАЗАНЛЪК“ ЕООД

УВАЖАЕМА Г-ЖО СТОЯНОВА,           

УВАЖАЕМИ  ГОСПОДИН ЗЛАТАНОВ,

Заявяваме, че с настоящото писмо изразяваме нашата подкрепа към Управителя  „ДКЦ Районна поликлиника –  Казанлък“ ЕООД  д-р КРАСИМИР ПЕЙЧЕВ. В годините, в които той заема тази си длъжност, чрез своите  действия той многократно доказа своя висок професионализъм, безусловна отдаденост на поетите от него служебни ангажименти.  В подкрепа на това са постигнатите от него резултати в Районна Поликлиника. С тях Вие сте подробно  запознати, но все пак молим да имате предвид изключителното подобряване на материалната база на доболничното заведение, модернизирането на медицинската апаратура и най-вече запазването на колектива и привличането на нови медицински специалисти, разкриването на нови специалности.

Тези обстоятелства позволиха на „ДКЦ Районна поликлиника – Казанлък“ ЕООД  да осигурява все по-добри здравни грижи за пациентите – гражданите на Община Казанлък.

Уважаема г-жо Кмет, уважаеми г-н Председател на Общински съвет, с оглед на гореизложеното Ви молим да предприемете всички фактически  действия по отношение на това да запазите д-р  Красимир Пейчев като Управител на  „ДКЦ Районна поликлиника –  Казанлък“ ЕООД .

                                                                           ОТ  КОЛЕКТИВА

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram