„Мистичният Феникс“ – четиво-революция за отворени съзнания

Ds olil

Съдържанието на книгата „Мистичният Феникс“ е шокиращо, то представлява по своята същност и разкрития революция за привързаните към материалния свят съзнания, признава авторката на бестселъра – казанлъчанката Ценка Стойчева. До момента подобен текст не е публикуван, а писателката след известен размисъл, решава да сподели с човечеството познанието, надминаващо обхвата на известните ни архетипи.

В същото време „Мистичният Феникс“ е изключително ценен и незаменим „пътеводител“ за всяко будно съзнание по пътищата към откриването на колосалните му собствени възможности.

Авторката споделя своя собствен опит на сензитив, отдавна прекрачил битовистичната представа за способностите на човека, дръзко търсейки и постигайки успехи извън зримия свят.

Ценка Стойчева дава многобройни примери с реални ситуации и постижения в лечението на неформулирани засега страдания и борбата със същности извън видимите за човешкото зрение параметри, предлага нетрадиционна терапия и не спира да твърди, че всеки е способен да се самолекува, да преминава границите на утвърдените стереотипи на себепознанието.

„Това, че не ги виждаме, не означава, че зловредните същности не съществуват и ни атакуват“, разказва Ценка Стойчева. В книгата си тя детайлно е описала паразитите и имплантите, тяхното диагностициране и влиянието им върху здравето на човека.

В прелюбопитната информация на „Мистичният Феникс“ отворените за нови знания и практики ще открият съвършено непознати ключове за преоткриване на съществуването ни.

Бестселърът бе представен миналата седмица в ЛХМ „Чудомир“, а сред публиката бяха почитатели на Ценка Стойчева от цяла България. Авторката получи купища цветя и поздравления, раздаде автографи, а някои от присъстващите, получили изцеление от нея, споделиха своите впечатления, задоволство и благодарност.

„Мистичният Феникс“ е третата книга на Ценка Стойчева. Двете й предходни са „Сребърната нишка“ и „Новото лечителско изкуство“.

 За най-новата си книга авторката казва:

„Вместо да потъне в забвение, с годините „Новото лечителско изкуство” стана още по-актуална. Бих я сравнила с превъзходен коняк, на който времето само прибавя вкус и аромат и не му отнема нищо. „Мистичният феникс” е естествено нейно продължение с надграждане. Книгата има за основна задача представянето на достоверна информация, която да залегне в основите на медицината на третото хилядолетие. В нея споделям знанията, уменията и опита си, без да ги разкрасявам или изопачавам.

Информацията в двете книги се базира изцяло на личния ми опит, всички постулати от духовната съкровищница на човечеството са пречупени през него. Мое дълбоко убеждение е, че с годините методиката ми за диагностика и лечение, цялостният подход към заболяванията и психо-емоционалните проблеми на хората, ще добиват все по-широка популярност и постепенно ще се сливат с останалите методики на традиционната медицина и психологията. Това е медицината на бъдещето!“

Ценка Стойчева е публицист, лектор, общественик, свръхсетивен диагностик и лечител, писател.

Автор е на две книги – „Сребърната нишка” и „Новото лечителско изкуство”. Първата е издадена през пролетта на 2002-а година, а втората излиза от печат в Деня на народните будители, на 1-ви ноември 2006-а година и за кратко време се превръща в бестселър. Интересът към нея не намалява и до днес, а поради изчерпания си тираж книгата се счита за  библиографска рядкост.

За отбелязване е, че авторката предоставя на популярна виртуална библиотека електронния вариант и на двете си книги – за безвъзмездно и безплатно ползване, веднага след излизането им от печат. Понастоящем само „Сребърната нишка” е налична за безплатно сваляне от сайта на най-голямата българска виртуална библиотека. „Новото лечителско изкуство” е свалена от Интернет, тъй като Ценка Стойчева обмисля нейното преиздаване в книжен вариант.  Самата тя споделя, че желанието ѝ е книгите да достигнат до максимален брой читатели, които да намерят полза от споделената в тях богата и ценна информация. 

В продължение на повече от две години, от 1997 до 2000 година, ежеседмично публикува в казанлъшкия вестник „Седмица” свои статии в нейна рубрика „Интуитивното”. Впоследствие тези статии биват включени в първата ѝ книга „Сребърната нишка”.

На 24-и май 2000 г. открива в Казанлък малка езотерична книжарница „Логос”, която просъществува до април 2004-а. Само няколко месеца след откриването ѝ, от скромен търговски обект книжарницата се превръща в магнетичен духовен център. В място за срещи, за запознанства и за общуване между хора с разнородни интереси в сферата на духовното знание. Много от тези запознанства прерастват в искрени и сърдечни приятелства, които са живи и днес.

В периода 2001-2003 година бива водеща на свое 30-минутно телевизионно предаване пак под същото име – „Интуитивното”, излъчвано веднъж седмично по ефирна телевизия Казанлък.

Дарбите си на свръхсетивен диагностик и лечител започва да развива спонтанно през втората половина на 90-те, без да е била специално обучавана, да е посещавала курсове или семинари. По нейно мнение такива дарби притежава всеки един човек, но не всеки има достатъчно силен импулс да ги развива и да ги използва точно в сферата на лечителството.

Богатия си, близо 25-годишен опит като духовен лечител, натрупва от безкористната си работа със стотици хора с различни заболявания и психо-емоционални проблеми. Постепенно, стъпка след стъпка и детайл след детайл, тя разработва своя уникална методика за цялостна диагностика и лечение. Тази методика бива изложена в достъпна и разбираема за читателя форма във втората ѝ книга „Новото лечителско изкуство”. Нейната уникалност произлиза от факта, че на вниманието на създателката ѝ са не само физическото тяло, но и подсъзнанието и записаните в него травми. Щателно обследвани и съответно лекувани посредством различни, разработени от Ценка Стойчева методи, биват всички аспекти/тела на човека – физическото, етерното, астралното, менталното и духовното.

Няколко години след издаването на „Новото лечителско изкуство” създава във фейсбук страницата „Новото лечителско изкуство с Ценка Стойчева”, за да даде възможност на многобройните си читатели, бивши пациенти, почитатели и приятели да общуват пряко с нея.

Месеци преди настоящата книга да бъде готова за печат, създава и фейсбук страницата, посветена на това заглавие – „Ценка Стойчева/Мистичният феникс/”. По нейни думи, тази страница ще е мястото във виртуалното пространство, където да влиза в общение с приятели и читатели.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram