КРБ се завръщат с концерт след почти четвърт век

Любимата на казанлъчани група „Казанлъшки рози и бодли“ готви събитие след 23-годишно прекъсване на концертната им дейност, разкриха за Пресс ТВ от триото. Румен, Стоян и Любо радваха с песните си публиката през 90-те години както в Казанлък, така и по време на турнетата си из страната. Те участваха във всички градски празници, правеха и самостоятелни концерти. След 2000 г. имаха само спорадични концертни изяви извън Казанлък. В началото на кариерата си групата активно участва в казанлъшките Чудомирови празници и е двигател на фестивала „Златния кестен“.

В репертоара на КРБ, както е абревиатурата на триото, се съдържат собствени песни, скечове и танци. Политическата сатира, един почти отмрял жанр, е сред любимите в творчеството на КРБ. Групата е създадена през 1992 г. от тримата – „арсеналски“ момчета, както обичат да казват. Имат издадени четири албума. Всичко правят сами – репертоар, записи, костюми…

Отново с много хумор, сатира и емоции те ще изнесат концерт в Казанлък на 17 юни, събота, от 19:00 часа във Военния клуб.

КРБ очаква своята публика, която може да се снабди предварително с билети в читалище „Възродена искра“ или преди началото на концерта. Цената на билета е 10 лева.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram