Кой така с лека ръка решава съдбата на тези деца..Кой така с лека, левашка ръка затри Радунци, а сега посяга и на това..

Кой иска да го купи ? Кой прави тези мръсни игрички и номера..

Защо всичко ще се дава на НПО-то , там в Бальовата къща, зад Музея на розата..Галина …нещо да кажеш..

Кой така с лека ръка решава съдбата на тези деца..Кой така с лека , левашка ръка затри Радунци , а сега посяга и на това..

Не питам къде са кметове и областна управа…дреме им ..

Искам да кажа , че в този дом са настанени най тежките случай . от цяла България , на деца с вродени малформации… Поемат ги от родилното , та чак до пълнолетие..Грижи , грижи и лечение за тези отхвърлени от Бога деца….Министър Ангелов, мисля , че разбирате какво казвам..Защото, аз като мед. сестра не можех , и не исках да храня дете с „вълча уста“/най леката малформация/..Защото имах менгеме на гърлото . и страдах с това дете докато преглъща…, защото не знаех къде ще отиде храната …в хранопровода или в бронхиалната тръба..Защото зав. хирургията Д-р Попов се уплаши да направим превръзка на отворена „спина бифида“ на дете на 2 дена… Каза ми , „аз не пипам , слагай стерилна превръзка и веднага да се изпраща в Бузовград“…Д-р Ангелов тука ли сте още ??? Галина , къде си ??? Кога ще чуете гласа на хората от народа ? Не знам от кога е тази болница , но Главният лекар , Д-р Арнаудов докато се пенсионира , ме викаше , и молеше да работя при него..Мир на душата му..Не отидох , защото болката е голяма…защото са невинни деца. Така и не свикнах , не претръпнах след толкова години работа по болници..

Хора помагайте…нека се борим , нека устоим и запазим нашата детска болница..

Понякога за Коледа стават чудеса..

Рада Димитрова във Фейсбук

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram