Кметът Галина Стоянова и Министърът на регионалното развитие и благоустройство Андрей Цеков подписаха договор за изпълнение на общински инфраструкторни проекти в Казанлък

Кметът на Община Казанлък-Галина Стоянова и Министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков, подписаха днес договор за изпълнение на общински инфраструктурни проекти в Казанлък. 

За реконструкция на общински спортен обект „Колодрум“ в мултифункционална спортна зала  ще бъдат отпуснати 13 500 000 лева. 

Кметът Стоянова подписа и договор за Изграждане на западен вход на град Казанлък с кръгово кръстовище  на стойност -3 600 000 лева. След сключване на договорите може да започне работа по проектиране и изграждане на обектите. Министър Цеков отбеляза, че дейностите, които ще се изпълняват с финансиране от Инвестиционната програма за общински проекти, ще подобрят условията за живот на хората и ще помогнат за привличането на повече инвеститори. В следващите дни в МРРБ продължава текущия преглед на постъпилите общински предложения.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram