Кметът Бесоолу: Нека новата учебна година бъде успешна за всеки!

П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н   А Д Р Е С 

Скъпи първокласници, 

Уважаеми ученици, учители и родители, 

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН! 

Винаги 15-ти септември е бил особено тържествен, защото дава началото на Новата учебна година, но и среща безгрижието на младостта и опита на мъдростта. Безспорно вълнението на всеки е голямо, но още по-големи са надеждите и желанието за спокоен учебен процес и успешно завършен курс на обучение. Затова нека Новата учебна 2023/2024 г. бъде успешна за всеки един от Вас! 

Скъпи първокласници, 

Днес прекрачвате прага на своето училище с вълнение, но и, убеден съм, с известна доза притеснение от новото и непознатото. Не се страхувайте и не се тревожете! Доверете се на Вашите учители. Те са тези, които в следващите месеци ще държат ръката Ви, за да вървите по-леко по пътя към знанието!

Скъпи ученици, 

За Вас Новата учебна година е поредна, но въпреки това, също като предходната, ще бъде изпълнена с предизвикателства. Посрещайте ги с усмивка и ги преодолявайте с лекота! Бъдете добри един към друг и се отнасяйте с нужното уважение към Вашите учители! 

Уважаеми учители, 

На Вас ще пожелая вдъхновение, но и търпение! Не забравяйте, че Вие сте съвременните будители, на които разчита цялото общество за изграждането на децата ни като пълноценни личности с нужните знания и умения, за да продължат те развитието си! 

Скъпи родители, 

Не забравяйте, че Вие сте учителите, когато децата Ви не са в училище! Бъдете до тях винаги! Подкрепяйте ги! Разговаряйте с тях! Бъдете им опора, но бъдете подкрепа и на техните преподаватели, защото, за да полети едно птиче, са му нужни две крила! 

Желая на всички Ви на добър час и успешна Нова учебна година!

Бъдете здрави!

С УВАЖЕНИЕ

​​​​​​​ИСА БЕСООЛУ 

​​​​Кмет на Община Павел баня

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram