Тази вечер гласуваме със sms за нашите „BabsBG“ на полуфинала на „България търси талант“!

Номерът, на който ще можем да подкрепим казанлъшката група със sms, ще бъде обявен след началото на шоуто

С нов стайлинг ще изненада единствената по рода си рок група „Babsbg“ тази вечер на сцената на „България тьрси талант“. На 8 май от 20:00 часа по bTV чаровните фурии от проекта на казанлъшкото Народно читалище Искра 1860″ се явяват с „ъпгрейднат“ имидж на полуфинала на риалитито в национален ефир, след като получиха безапелационно четири „да“ от журито на първия кръг през февруари и преминаха нататък под горещите овации не само на тв публика.

 „Не очаквайте лифтинг на лицата и силикон по тялото, напротив“, повдига леко завесата на изненадата Стоян Петров, който е шеф на бандата в златната възраст и неин ментор. „С целия екип решихме да обърнем тотално визията на рок дамите. Зрителите да очакват много хард звучене и провокативен текст с препратка към Чудомир, ще има шоу!“, „подгрява“ сюрприза Стоян Петров. Той, освен че е певец, но е популярен като глас от финала на Music Idol 2.  

„Айдълът“ заедно с автора на аранжимента на песните на групата Боян Христов и текстописеца Петър Москов са избрали нов съвременен прочит на световен хит, който засега също е изненада.

Чаровните и щури пенсионерки от уникалния проект репетират ежедневно и са убедени, че ще изненадат журито и зрителите.

„Целта ни е да покажем на всички наши връстници, че макар в пенсионна възраст можем да се забавляваме и да бъдем жизнени, а музиката е причината да сме на сцената“, споделят дръзките казанлъчанки.

„Надяваме се, че родният Казанлък на Зоя, Йорданка, Дочка, Тотка и Анка ще ги подкрепи. Изпращаме ги за полуфиналите в осмия сезон на „България търси талант“ с пожеланието не само хората от Долината на розите да ги аплодират, а да спечелят сърцата на цяла България. Да изпращаме sms и да им стискаме палци!“, призоваха от Читалище „Искра“, откъдето в края на 2018 г. стартира проектът „Бабсбг“ по идея на покойния му председател Васил Самарски.

Това е единствен по рода си проект не само у нас. Безалтернативен е, не само защото събира пет дами в пенсионна възраст в нестандартен музикален обем, но и защото чупи стандартите, че енергията е непроменяема.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram