Казанлъчанка се жалва: „Паякът повреди колата ми“

Казанлъчанка е пуснала жалба до общинската администрация, за това че по колата й са нанесени материални щети от паяка в Казанлък. Вчера возилото на младата водачка е било репатрирано и закарано на наказателния паркинг, който се намира под надлез „Катекс“. Броени минути, след като разбира, че автомобилът и е сгащен от репатриращия автомобил, дамата тръгнала към общинския паркинг, за да вземе колата си. Плаща си глобата и когато отива да вземе колата си забелязва, че стъклата на автомобила са залети с течност, която впоследствие се оказва хидравлично масло. При обстоен преглед на возилото вижда, че предните джанти са надрани.

За presstv.bg пострадалата заяви: „След като заплатих глобата отидах до колата и още тогава видях залятата с масло кола и надрани джанти. Опитах се да поискам обяснение защо е в това състояние колата, но никой не ми обърна внимание и се правеха че не ме чуват и затова отидах в общината и пуснах жалба“

От фирмата изпълнител по репатрирането на автомобили в Казанлък заявиха, че жената след заплащането на глобата е взела автомобила си без да уведоми някой от служителите, че по нея са нанесени материални щети. Според тях било интересно поведението на дамата, която след няколко часа се върнала и споделила, че колата й е била повредена от операторите на паяка.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram