Казанлъчанка отказва да плаща за паркинг пред дома й

Костадинка открива тази сутрин колата си със скоба. Автомобилът е паркиран пред дома й на ул.“Тонзос“ в Казанлък. От известно време тази улица е с платено паркиране и на жителите й община Казанлък предлага да плащат по 240 лева на година, за да паркират колите пред домовете си.

Костадинка, обаче, отказва да плаща и смята, че е дискриминарана за това, че живее в централната част на града. Жената счита, че не е справедливо в казанлъшките квартали паркирането пред дома да е безплатно, а в центъра – платено.

Казанлъчанката се жалва в общинска администрация, откъдето й беше отказан прием от факторите от отдел „Транспорт“. Остана уговорката за среща идния понеделник с шефовете, отговорни за паркирането.

Тя разказа още пред Пресс ТВ, че именно от община Казанлък подшушнали на живеещите на ул.“Тонзос“ да направят подписка, с която да искат изсичането на кестените по улицата, за да може да бъде разширена и да даде възможност за паркирането на повече коли. Хората, обаче, отказали въпросната инициатива да излиза от тях.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

2 thoughts on “Казанлъчанка отказва да плаща за паркинг пред дома й

  1. Живееш в центъра, плащаш повече данък за жилището си, но като допълнение – ще плащаш и за удоволствието да паркираш колата си близо до жилището. По кварталите – хем данъка по-малко, хем паркирането безплатно. То излиза, че да живееш в центъра не е привилегия, ами наказание. Нещо в ценностната система на законописците е сбъркано. За равенство и дискриминация да не говорим……

  2. Еееей тия тука много алчни станаха.
    А що не направят един подземен паркинг както е в цивилизационните градовете? Само гледат да дерат населението. 😠😡

Comments are closed.