Казанлъчани могат да сбъднат 183 мечти на деца в неравностойно положение

От днес е в ход традиционната за Сдружение „Бъдеще за децата“ Акция „Дядо Коледа“. До 15-ти декември включително, всеки, който желае да влезе в ботушите на Дядо Коледа и да зарадва непознато дете и семейство, може да си вземе плик с история от специалните елхи на Акция „Дядо Коледа“.

183 истории очакват да бъдат прочетени! Писмата върху елхите съдържат информация за малките герои и семействата им и евентуален подарък, за който всяко дете си мечтае. Всяка история има номер, който ще помогне пакетът да стигне до конкретното дете. Няма лични данни, с оглед запазване самоличността на децата и близките им.
Елхите да разположени в КСУДС/Комплекса за Социални услуги за деца и семейства/, при Сдружение „Бъдеще за децата“ ул. „Войнишка“25 и магазин „Вимакс“ посока с. Бузовград.
Акция „Дядо Коледа“ е благотворителна инициатива в подкрепа на деца със специални потребности, деца от социално-слаби семейства, деца настанени в Приемни семейства, деца-сираци, деца в риск. Тя се реализира с подкрепата на магазин „Вимакс“ и Община Казанлък.
Всяка година кампанията преминава под надслов „Заедно да подарим Коледна приказка – приказка без край!“.
Защото всяко дете го заслужава! Освен своя подарък под елхата, вие оставяте топлина, внимание, късче от вашето сърце и съпричастност.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram