Казанлъчанин влезе в престижната класация на Forbes за бизнес лидери

Forbes Bulgaria отличава в категория „Бизнес“ казанлъчанина Милен Радков, включен във финалната селекция “30 под 30” за 2020 г. – класация за младите БГ лидери до 30 години, които са готови да променят света около нас. За да влязат в “30 под 30”, те трябваше да са показали значителен успех в своята област и да въплъщават ценностите на Forbes за предприемачески дух и иновативност.

Милен Радков е Blockchain разработчик и ентусиаст, софтуерен инженер и предприемач с дългогодишен опит в разработката на софтуер, уеб и мобилни приложения. Основател е на няколко софтуерни компании, като най-успешната от тях, в която е и изпълнителен директор – Hack – Blockchain & DLT Development and Consulting – бързо развиваща се софтуерна компания, чиято основна дейност е разработка на продукти и консултации в сферата на Blockchain технологиите и по-комплексни уеб системи. Организатор е и на Blockchain Developers Meetup Bulgaria – група за Blockchain разработчици. Възпитаник на казанлъшката професионална гимназия „Иван Хаджиенов“, откъдето побързаха да му честитят успеха.

„За мен е чест да бъда сред имената на тазгодишните Forbes Bʺlgariâ 30 Под 30 списък заедно с други строители за по-добър свят!
Благодаря на всички, които ми помогнаха и продължават да ми помагат с менторство и съвети и разбира се – Благодаря – на екипа ни от Hack, който направи това възможно“, пише Милен Радков, след като класацията вече е факт.

И тази година в селекцията са включени целеустремени млади хора с големи мечти, талант и хъс да ги постигнат.

Процесът по избора им е продължил няколко месеца. Първо, читатели, както и специалисти от различни сфери, предоставят предложения за млади и успешни българи от различни сфера на живота, които заслужават да бъдат част от селекцията. След това номинациите са разгледани и оценени от специално подбрано жури.

Финалната селекция “30 под 30” за 2020 г. можете да я разгледате ТУК.


Последвайте PRESSTV вече и в Telegram