И в Казанлък помагат на Снежи

В над 100 обекта в областите Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Ямбол и Сливен са поставени кутии за събиране на дарения за 24-годишната Снежана Урумова, очакваща своята трансплантация на костен мозък. Младата жена израснала и живяла в Казанлък, Гурково и Пловдив сега разчита на помощ единствено от своите близки, приятели и непознатите, до които историята за нейното заболяване и възможността за лечение стига, благодарение на стотиците споделяния и постове от последните дни и седмици.

Все повече стават и местата в Казанлък – засега само пет, в които събират помощи за Снежи. Таксиметрова компания също е поела грижата да помогне, даряват и клиенти при превозите.

Абитуриентка от Казанлък пише до организаторите на кампанията за желанието си, гостите от тържеството за бала да дарят за Снежка, вместо да купуват цветя за партито. И това е само малка част от жестовете на добро, които срещат в усилията си да съберат колкото е възможно повече от сумата, необходима за лечението на жената – между 50 000 и 80 000 евро. А междувременно, Снежи продължава своята битка за живот с химиотерапии и в очакване на резултатите от последните изследвания за съвместимост с донора – нейната сестра.

Снежана страда от рядко злокачествено заболяване на кръвта – прекусорна Т- лимфобластна левкемия. Продължителното лечение в България не дава резултат. Единственият шанс за младата жена е трансплантация на костен мозък в специализирана болница в Турция. 

Списъкът с местата на дарителските кутии вижте тук: https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vSJQKL7Ig2VuMhcU-9rkHc5OsEO6DrJYNWvUSif8twpXH8gZPICojSu6D8Q14z7HtaVgBEnWQQju9va/pubhtml?fbclid=IwAR0Avdig2cK9oYea-QmMMsN4ImmN0HUdBHYxDnCyoq-YJJtCjjBuuSFLWho

Ако желаете да се включите в дарителската кампания „Помощ за Снежка“, освен да дарите парична сума по един от изброените начини:

1. Дарителска сметка ДСК Пулс

Банка ДСК АД

BIC: STSABGSF

IBAN: BG46STSA93000028933683

Валута: EUR

Титуляр: Снежана Георгиева Урумова

Snezhana Georgieva Urumova

PayPal: help.snezhka@abv.bg

Revolut: @snezhaiecz

https://pavelandreev.bg/kampanii/118/pomosht-za-snejka

Може да се включите в групата Благотворителен базар „Помощ за Снежка“ като купите/продадете нещо в полза на кампанията https://www.facebook.com/groups/410829320379825/, да поставите дарителска кутия на подходящо за целта място, да създадете инициатива или организирате събитие за набиране на средства в помощ на Снежка или просто да споделите страничката https://www.facebook.com/help.snezhka

Всяка помощ в момента е добре дошла!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram