Жени спориха с шамари на центъра на Казанлък (видео)

В самия център на Казанлък читатели на Пресс ТВ заснеха група жени в свада с шамари и юмруци този следобед.

Юмручният спор се разигра пред очите на десетки минувачи малко след 14:30 часа днес на централния площад „Севтополис“ край великденската украса.

На кадрите се вижда повалена и ритана жена, група от 15-тина души и малко дете. Боят всъщност е между две млади жени, които си скубят косите и се блъскат. На клипа се открояват и служителки с униформи на хигиенистки от общинското комунално предприятие, които са били наблизо, по време на работа, и са се опитали да разтърват побойничките, за да не се стигне до по-сериозни наранявания. Това беше обяснено от техните ръководители след злополучното видео, изтекло по социалните медии.

Двама мъже също се опитват да укротят женските страсти, е видно още от кадрите, но безуспешно. Очевидно те също са случайни минувачи, които са попаднали на мелето.

На 20 март тази година на паркинг на казанлъшкия пазар два враждуващи клана от роми от павелбанските села Тъжа и Манолово, близо 30 души, се биха с колове и сечива, един почина същия ден, други седем бяха настанени в болница, от които петима с опасност за живота. Втори почина след седмица от раните си.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram