Емил Караниколов влиза в Общинския съвет

Емил Караниколов ще се закълне като общински съветник този четвъртък по време на редовното заседание на казанлъшкия малък парламент. Ако старейшините гласуват положително, Караниколов ще участва в две от постоянните комисии на законодателния орган – ПК по здравеопазване, социална дейност и трудова заетост и ПК по разпореждане с общинска собственост, европейски
проекти и бизнессреда.

Година преди поредните местни избори Караниколов отново ще седне на банката в Общинския съвет, той ще заеме мястото на Румяна Друмева, която освободи мястото си по лични причини. Караниколов бе поставен на 10-то място в листата на „БСП за България“ като представител на гражданската квота през 2019 г. БСП спечели 9 места в 37-членния Общински съвет – Казанлък.

Емил Караниколов е от учредителите на ГЕРБ, бивш зам.-кмет е на Казанлък и бивш депутат от ГЕРБ.

„Малцина знаят, че аз през 2013 г. напуснах партията, в която членувах и партията, която съм учредявал. Аз съм създавал структурите на тази партия. Напуснах ГЕРБ омерзен и разочарован. ГЕРБ беше създадена като алтернатива на тройната коалиция, като партия на граждани за европейско развитие на България. Години след създаването й, нищо от това, което беше прокламирано, което беше създадено като програма, като устав, като идея за развитие на България – нищо не беше реализирано, нищо не беше осъществено, нищо не стана факт“, сподели Караниколов мотивите си, за да се кандидатира от листата на социалистите..

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram