Д-р Колев, №1: Сред най-сериозните проблеми е поддръжката на градската среда

„Сред най-сериозните проблеми в Казанлък е поддръжката на градската среда“. Това каза за БТА д-р Иван Колев, кандидат за кмет на общината, №1 в бюлетината,  издигнат от коалиция „БСП за България“.

„През изминалите 12 години в града са направени много неща, но последните ми впечатления са, че те изискват много голяма и сериозна поддръжка“, коментира той.

В случай, че спечели надпреварата за кметското място на 29 октомври, д-р Колев ще вложи сериозен ресурс в поддръжката. „Едно от първите неща е да въведа нощно миене на улиците. Вероятно казанлъчани не знаят, че в този „чист“ въздух има 267 вредни частици и трябва да подобрим хигиената“, конкретизира той.

„Бих отделил достатъчно средства за поддръжката на това, което вече е създадено и за доразвиването му както в Казанлък, така и в населените места, на които сме длъжници“, категоричен е д-р Колев. Той добави, че една втора от средствата, постъпващи от наеми и продажби на имущество по населените места, трябва да остава в техните бюджети, както е по общинска наредба.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram