Д-р Колев, №1: Програмата ни е постижима и може да бъде реализирана за 4 години мандат

Нямаме мегаломански идеи. Всичко, което говорим на хората, трябва да бъде истина

Пред приятели и симпатизанти бе представен безпартийният кандидат за кмет на Община Казанлък д-р Иван Колев и листата с кандидати за общински съветници на Коалиция „БСП за България“, които подкрепят кандидатурата на 57-годишния хирург.  

„Преди кампанията се събрахме с моите приятели и колеги от БСП и изготвихме приоритетите в програмата ни, като единодушно се обединихме около позицията, че нямаме мегаломански идеи. Всичко онова, което говорим на хората трябва да бъде истина, да бъде постижимо, да може да бъде направено в рамките на четирите години мандат“, заяви от сцената на НЧ „Искра“ д-р Колев, който участва в интегралната бюлетина с №1.

„В Казанлък има достатъчно одобрени проекти, те са вече финансирани и трябва да бъдат приключени. По отношение на инфраструктурата – завършва така наречения ВиК проект, но аз съвсем джентълменски и спортсменски няма да коментирам улиците на Казанлък. Но ще ви кажа, че искам някой ден, когато всичко това завърши, улиците да бъдат асфалтирани и да направя всичко възможно да имат най-добрата маркировка, пешеходните пътеки да бъдат по най-добрия начин маркирани. За мен най-голям проблем са невидимите пешеходни пътеки, неосветените, защото най-големите беди стават на пешеходните пътеки. Казвам го като лекар. Така че искам да видя най-красивите и чисти улици на Казанлък. Когато говорим за улици, имам идея, споделям съм я и е подкрепена от колегите ми. Казанлък трябва да има най-чистия въздух, но всъщност през топлите месеци Казанлък е страшно запрашен, поради това че станаха страшно много колите и други природни, и неприродни фактори, ние и нашите деца дишаме над 260 канцерогенни частици във въздуха. Моята идея е да въведа нощно измиване на улиците на Казанлък“, каза още д-р Колев.

Той сподели някои акценти от програмата си в областите „Сигурност“, „Образование“, „Култура“, „Спорт“ и прочие, но приоритетно посочи, че най-голямото богатство на община Казанлък са хората и сподели намерението си като кмет да създаде Форум „Мечтите се сбъдват в Казанлък“, който да събира креативните, артистични и хората с идеи.

„Един или два пъти годишно да се събират наистина умовете на Казанлък, да дават идеи, да критикуват, да коригират и градът, и населените места да вървят напред. Управлението да се вслушва в гласа на хората. Много е важно да изслушваш хората и да ги чуваш“, убеден е д-р Колев.

Той благодари на бизнеса в общината, че заради уменията на предприемачите в Казанлък няма безработица: „Това е чудесно. Това означава по-сигурни семейства, сигурна работа. Искам да заявя, че в мое лице като кмет и Общината, могат да намерят само партньори и приятели, естествено, с всички законни средства бихме подпомагали бизнеса.“

Кандидатът за кмет е категоричен: „Да, признавам всичко онова, което е направено преди нас. Ние няма да открием топлата вода. Човек трябва да признава направеното преди него, да го пази, да го развива, да го усъвършенства. Това е нашата задача. И към всички граждани, и към, така да ги наречем, политически опоненти казвам– предпочитам да строя пътища, а не да горя мостове!“       

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram