Дебют за Деян Ненов и кадрираната му любов към птиците на 7 декември

Деян Николов, познат повече от Фейсбук с удивителните си кадри, запечатали живата природа, събра творчеството си в дебютна изложба, за което съобщи в социалната мрежа. Младият павелбанец притежава изумителна колекция от снимки на редки пернати видове, които открива основно в околностите на курортния град и Централен Балкан, където често се разхожда.

На 7 декември от 15:00 часа във фоайето на Читалище „Напред – 1903″в Павел баня авторът ще сподели част от своите снимки с публиката, която желае да им се наслади. Експозицията ще остане до края на годината в павелбанското читалище.

Макар да не е нито орнитолог, нито професионален фотограф, Деян показва завидни познания върху птичите видове и проявява тънък усет към боравенето с обектива, без да е маниерен. Снимките му са непринудени, с чиста органика, както заслужава природата, която Деян искрено обича и съхранява във фотосите си.

Деян Николов от няколко години едва се занимава със снимане, споделя, че се старае да усъвършенства техниката си, но технологиите, очевидно, не са замъглили обектива му, защото кадрите му са „чиста фотография“, заредена с много любов към птиците.

Един истински „селф мейд“ от Павел баня, повлиян само от себе си.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram