Две благотворителни инициативи от Кики Димитрова – едната е традиционната й, другата – изненада

За поредна година младата казанлъчанка Кики Димитрова инициира личната си благотворителна кампания за подпомагане на възрастни хора с хранителни продукти преди Коледа.

Тази година, обаче, русокосата хубавиц, известна с голямото си сърце, прибавя и още един дарителски жест – тя ще отделя от доходите си процент за Фондация „Васил Самарски“, откъдето подкрепят млади таланти, избрали попрището на актьорското майсторство.

За намеренията си Кики съобщи в профила си във Фейсбук преди минути. Ето и пълният текст на статуса й:

„Скъпи приятели, както предни години и тази ще завърши с благотворителност. Обаче ще бъдат две на брой, едната ще е продукти от първа необходимост за възрастни. Миналата година бяха нахранени 320 възрастни и имаше лакомства за 16 деца със специални нужди, на всички тях бе подари топлина за празниците. Тя ще е до 10.12.2022г.Огромни благодарности на социалния патронаж и г-жа Димитрова, че отново ще помогне за раздаването на пакетите. Другата ще е от всеки продаден ваучер от “Масажно студио КиКи” 5% от сумата ще се отделят за Фондация “Васил Самарски” тя ще е от 10.12.2022 до моя рожден ден 11.01.2023г. Събраната сума ще я удвоя заради моя празник. С общи усилия ще стоплим сърцата на хората, а също и нашите“.

33-годишната Кики Димитрова е студентка в Тракийския университет, има свой малък бизнес и е председател на Младежкото обединение на БСП в община Казанлък.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram