Г.Стоянова се извъртя. Цв. Цв. или ББ разнасят Казанлък по картата?

С едни и същи думи Галина Стоянова се кълне във вярност на Цветан Цветанов и на Бойко Борисов. Преобръщането от единия гуру към другия е съхранено в медийните архиви.

Кметицата на Казанлък на 26 октомври 2016 г. сервилно облива с комплименти Цветан Цветанов, председател на парламентарната група на ГЕРБ тогава. Сред захаросаните вричания към него, тя го определя като „човек, поставил Казанлък на картата на България подобаващо“.

И му  благодари раболепно.

Днес Цветанов е остракиран от своите и мъти водите в бившата си партия, апостолски броди по страната и цепи организациите на ГЕРБ.

До ушите на вездесъщият лидер на ГЕРБ  Бойко Борисов три години и половина по-късно – на 20 юни 2020 г., достигнаха същите шоколадови ласкателствата от устата на казанлъшката кметица, гарнирани с палав хилеж: „Господин Борисов, Вие сте единственият, поставил Казанлък на картата редом с областните градове. Това няма как никой да не го признае!“.

Коленопреклонното й изявление е по време на рейда на министри и самия премиер в Стара Загора, когато трябваше да се набиват чивиите на герберския актив и след като изтекоха снимки от спалнята на министър-председателя и аудиозаписа с цинизмите към „кърджалийската п@тк@“.

Две еднакви словесни признания от Галя Стоянова към двама различни. И това няма кой да не признае.

Може ли да й се вярва като председател на местните гербери, че организацията тук сега е „стегната и единна“, след като самата тя изостави любимия си Цветанов – наричан от нея преди четири години „много голям приятел“, на когото в предходни времена упорито и щедро благодареше за „кариерата си“. А днес я виждаме да се извърта и да благодари на Борисов за същата тази й „кариера“ и за същата „карта“? Кога е искрена е въпросът.

Архивите пазят и други метаморфози, клетви, обещания и угоднически признания на Галя Стоянова.  

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram