В Топ 3 на България!

Ученическият отбор на СУ „Екзарх Антим I“ за първи път своята история игра на националните финали по волейбол за 11-12 клас и спечели място в ТОП 3 на България!

Съставен почти изцяло от представителки на волейболната ни школа, момичетата на „Антим“ успяха да класират своето училище сред 10-те най-добри на волейбол за тази възрастова група. Те спореха до последно за разпределението на медалите от ученическите игри в Сливен от 29 април до 3 май.

Ето и как от казанлъшкото училище коментираха успеха при дебютното участие на тима на републиканските финали:

„Успяхме, не само защото бяхме най-младият отбор от всички 10 – Варна, Кюстендил, Казанлък, Видин, София, Пловдив, Сливен, Плевен, Русе, Нова Загора, не само защото преминахме по най-трудната и камениста пътека, а защото бяхме ОТБОР, ЮМРУК, КОЙТО КАТО УДАРЕШЕ ПО ТОПКАТА И ВСИЧКИ ТРЕПЕРИХА! БРАВО МОМИЧЕТА – ВИЕ СТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ!

Показахте на всички, че когато тренираш усилено, когато си отдаден със сърцето и душата си в това, което правиш, няма невъзможни и недостижими неща! Браво! Благодарност на Милен Койчев Бъчваров, който всячески ни помогна в това начинание! Благодарност на всички родители, които ни подкрепиха и дори дойдоха до град Сливен, за да гледат спектакъла, който изнасят децата им! Нашите момичета, децата на Казанлък покориха ученическите игри по волейбол в България! Гордеем се с Вас и сме благодарни, че Ви има! Бъдете здрави, тренирайте и помнете – ВИЕ МОЖЕТЕ ВСИЧКО!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram