Вандализираха Къщичката на язовира /Снимки/

Вандализираха Къщичката на язовир „Копринка“. За това разбираме от снимки качени от потребители в социалните мрежи. Превърналата се в емблематично място за казанлъчани през последната година, Къщичката, е била осквернена от недоброжелатели. Счупени стъкла, изкорубен дюшек, смляни столове, разхврълени отпадъци из цялата къща, са малка част описваща безмилостното отношение към дървения атракцион.

След публикациите в социалните мрежи казанлъчани остро разкритикуваха подобен род отношение към „райското кътче“ на язовира.
В коментар Гергана Петкова написа:
Много тъжно и жалко едновременно…Искаме промяна, оплакваме се от този и от онзи, а не виждаме себе си. Ужасен манталитет имат повечето българи. То се вижда! Много е грозно как не се оценява онова, което другите са създали… Или поне да се уважаваше малко…

Снимки: Николай Колев, facebook

„Къщичката“, която се намира на няколко метра от язовир „Копринка“ се превърна в предпочина дестинация за разходка на казанлъчани. Тя е изградена от дървени материали по идея на Силвия Кандарашева в началото на месец април тази година. Жената разказа, че къщата е посветена на нейният син, който преди една година е загубил битката с коварна болест. Силвия губи сина си, който е едва на 25 години.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram