Бойко Борисов: ,,След година и половина Казанлък ще може да ползва новата си спортна зала“

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети днес Казанлък. На Колодрума той коментира отпуснатите средства от държавния бюджет за Община Казанлък. Кметът Галина Стоянова го запозна с общинските проекти, които ще бъдат реализирани с тях. Проектите на община Казанлък получиха одобрение с гласуването на Закона за държавния бюджет. Тя получава най-много средства от общините в област Стара Загора – 30 милиона лева. С 13,5 млн.лв. ще бъде реконструиран „Колодрум“-а и изградена многофунционална спортна зала.

,,Много искахме през годините да се погрижим за него, но нямахме средства сега ще го изградим, ще се използва за всички видове спорт, а залата за различни мероприятия. Ще има 250 метра диаметър за закрито колоездене. Проектът ни е готов. Направихте ни най-хубавия коледно – новогодишен подарък„ , каза кметът на Казанлък.

,,Хората ще разберат, че колкото и да е трудна, сглобката придава стойност. Хубаво е да снимаме Колодрума да пратим на всички – на Асен Василев, на Христо Иванов, на Делян Пеевски, на Кирил Петков да го видят. Тази пустош след година и половина ще я има и Казанлък ще може да я ползва. Ще помагаме„, заяви лидерът на ГЕРБ . От колоездачен клуб ,,Лястовица 1905“ изказаха благодарност към партия ГЕРБ и Община Казанлък не само за ремонта на Колодрума, но и за изградените велоалеи в Община Казанлък, на които децата тренират ежедневно.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram