Ето кои са в ТОП 3 на най-четените новини през 2023 г.

Най-четената новина през 2023 г. на сайта ни www.presstv.bg е под заглавието „Почина мъжът от публичния линч на казанлъшкия пазар„. Тя е прочетена 65 286 пъти и е от 20 март. Става въпрос за смъртта на млад мъж, пребит жестоко в публичен бой на паркинга в северната част на пазара в Казанлък. Той бе налаган от тумба роми с дървени колове, мотики и лопати.

Google анализите на сайта показват, че на същата тема е и втората най-четена публикация през 2023 г. – „Меле с брадви и мотики на пазара в Казанлък„. Тя е от същата дата, но е публикувана няколко часа по-рано. 30 024 души са били читателите ѝ.

От новините от региона на трето място по четаемост е „Шофьор на абитуриентка отнася глоба“ от 25 май. В нея се съобщава, че заради опасно шофиране и опит за дрифт, млад шофьор ще отнесе глоба, тъй като ден по-рано, на 24-ти май, превозвал абитуриентка като на улицата пред Дома на културата в Казанлък на няколко пъти нарочно приплъзнал гумите на автомобила си. 27 441 пъти е била прочетена до момента тази публикация.

От националните новини №1 е „Мъж с отрязани пръсти лежи на улицата„, публикувана на 12 август. Случаят бе от Варна и касаеше мъж, който с отрязани пръсти, лежи от дни на улицата. За това разказаха местни жители, станали свидетели на фрапиращата ситуация. Тази публикация е прочетена 63 636 пъти.

Следва я „Напълно зазидан апартамент озадачава“ от 29 май с 41 189 прочитания. №3 е „Млада жена спи от месец на пейка“ от 7 юни с 40 673 прочитания.

От новините от света №1 е от 17 август – „Всички 14 бг самолета Су-25 дадени на Украйна„.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram