Вече е при вас рекламно-информационната брошура „Празник на розата 2022“ на МГ „Вис виталис“

Благодарение на рекламодателите на Медийна агрупа „Вис виталис“ за 18-ти път пресгрупата издаде рекламно-информационната брошура „Празник на розата“ в тираж 20 000 броя. Тя е посветена на тазгодишния празник и вече се раздава безплатно от екип на медийната група.

Брошурата съдържа както реклами, така и информация за местни забележителности, историята на празника и няколко любопитни сюжета, които се публикуват за първи път.

На страниците й ще откриете пълната програма на „Празник на розата 2022“ в Казанлък и програмата на „Празник на розата и минералната вода 2022“ в Павел баня.

Ще имате възможност да разберете през коя година Празникът на розата в Казанлък е оставен на заден план заради слабата реколта и ниската изкупна цена на цветето, какво е общото между „Пеневата чета“, стигнала до четвърто място на Световното по футбол в САЩ през 1994 г., и една от казанлъшките Царици Роза, какъв е вечният дом на починалия през 1948 г. депутат от ВНС от Казанлък Иван Димитров, защо полицаи се помещават във Вила „Роза“, как маслодайната роза е вписана в религията, кои девойки са носителки на короната на Царица Роза през 1972, 1982, 1992, 2002, 2012 година, коя е тазгодишната царица и нейните подгласнички, кой е искал Венера да „председателствува беридбата на цветето„, информация за Мъглиж и Гурково, и още много интересни снимки и детайли за Казанлък и Празника.

На корицата на брошурата ще намерите QR код, който ще ви отведе до електронния вариант на изданието на сайта на пресгрупата www.presstv.bg, както и до останалите брошури през годините.

Тазгодишната рекламно-информационната брошура „Празник на розата 2022“ се посвещава и на 30-та годишнина на Радио „Вис виталис“ и 10-та на сайта www.presstv.bg.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram