Отборът ни играе първата си контрола с „Берое U19“

От ФК „Розова долина“ съобщават, че първата контрола от предсезонната подготовка за казанлъшките футболисти ще бъде срещу „Берое U19“ на 23 януари (събота) в Стара Загора. Заплануваната в сряда проверка с „Димитровград-1947“ няма се състои, като решението е на гостуващия тим. Още четири контроли предстои да изиграе съставът със старши-треньор Атанас Апостолов преди началото на срещите от програмата на БФС.

С група от 22-ма футболиста на 11 януари ФК „Розова долина“ стартира подготовка за пролетния дял от първенството на Трета лига – Югоизточна група. С отбора тренират и новите попълнения – централният защитник и ляв бек Цветан Чахов, от бургаския „Нефтохимик“, дошлият от школата на „беройци“ Пламен Пенев, който ще играе десен бек и завърналият се от „Верея“ Стара Загора офанзивен Венцислав Иванов.

На 30 януари съставът ни ще играе с елитния „Созопол“, а на 2 февруари – с един от лидерите на Югоизток при аматьорите „Загорец“ (Нова Загора). Следващ съперник е новакът „Извор“с. Горски извор (6 февруари). На 13-ти февруари бургаският „Черноморец-1919“ гостува на казанлъчани.

Първенството за „Розова долина“ се възобновява на 20 февруари, с гостуване на „Атлетик“ Куклен.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram