Представяме Неделчо Миланов: кандидат за народен представител от листата на “Движение за права и свободи“ в област Стара Загора

Неделчо Миланов е кмет на село Едрево, община Николаево, вече втори мандат. За него жителите на селото казват, че е от хората, които не се боят от работа. 🪚🪜Самият Неделчо признава, че разпуска с работа и то не с каква да е, а в строителството. За него това се оказва много разтоварващо: “Разпускам от натоварения си работен ден с физическа работа, като неотлъчно до мен е и моят баща.”

🎣 През свободното си време обича да ходи на риболов.

🛝С голямо желание се включва и в дейности, свързани с облагородяване на селото. На една от снимките участва в строителството на нова детска площадка в парка на село Едрево.

🎙️”Считам, че като кмет трябва да давам пример на моите съграждани, че с общи усилия можем да направим нашето населено място по – добро за живеене”, категоричен е Неделчо Миланов.

🗳️На изборите на 9 юни той е кандидат за народен представител от ДПС – Стара Загора. Гласуваното му доверие означава много за самия него, защото го приема като признание за добре свършената работа през годините. За него и листата на Движението можете да гласувате с 2️⃣8️⃣✔️🗳️.

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# 2️⃣8️⃣✔️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram