Школата на „Розова долина“ с няколко купи в летните турнири

За по-малко от месец футболните таланти от школата на „Розова долина“ спечелиха няколко купи.

С второ място завършват казанлъшките деца от набор 2013 на турнира Champion Of Champions в Златоград, който приключи вчера, 30 юни. „Изиграхме 5 мача, в които допуснахме само загуба на финала с дузпи. Отбелязахме невероятните 35 гола и спечелихме уважението на противниците ни, както и аплодисменти от всички хора по трибуните за атакуващата ни, комбинативна и резултатна игра!“, написа треньорът на талантите Боян Стоянов. „Поздравяваме всички противници за коректната игра и организаторите за прекрасните условия по време на целия турнир“, допълни наставникът на „Розите“.

Седмица по-рано, набор 2012 получи купа за второто си място в детския футболен турнир за „Купата на Община Дряново“. В него участваха 40 отбора от страната и чужбина. „Розова долина“ участва с децата си – набори 2012 и 2014, като всеки от отборите изигра по 6 мача, в които срещнаха противници от Северна България. „Отново показахме много атакуваща и отборна игра“, коментира представянето на своите възпитаници Стоянов.

Освен отборното класиране във всяка възрастова категория бяха раздадени и индивидуални награди, като „Розите“ имат и за най-полезен състезател при набор 2012 – за Кристиян Цанков, а в набор 2014 наградата за най-добър вратар получи Иван Мачков.

Страхотно представяне направиха три от казанлъшките отбори и на провелия се на 15 и 16 юни турнир в Стара Загора за „Купа Локомотив“. Момчетата спечелиха тук 2 първи места и 1 второ, подплатени с много добра и резултатна игра.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *