Футболистът на „Розите“ Монир Ал Бадарин отново е в младежкия национален отбор на Палестина

Ds olil

Талантът на школата ни получи нова повиквателна, като е избран да представлява Палестинския национален отбор за младежи до 19 години на престижното първенство на Западноазиатската федерация в Саудитска Арабия, планирано за юни 2024 г. Лагерът и турнирът в Близкия Изток са част от генералната подготовка преди квалификациите за Купа “Азия” U20 през септември.

Силният полусезон с екипа на “Розите”, в който Монир вкара попадения в ключови моменти и направи редица асистенции, му спечелиха национални повиквателни от Българския и Палестинския младежки национален отбор. Казанлъшкият футболист избра за трети пореден път да представлява Палестина на официален форум. През 2022 година, заедно с по-големия си брат Джамал Ал Бадарин, Мони изигра ключова роля в историческото спечелване на бронзовите медали за младежкия отбор на Палестина до 20 години в турнира “Араб Къп”.

„Това е момент, който носи гордост за нашия клуб и общността. Нека всички пожелаем успех на Монир в предстоящите му мачове! Вярваме, че ще представи достойно името на нашия клуб и град, както винаги го е правил!“, заявиха от ФК „Розова долина“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram