Финал на лятната подготовка, „Розите“ приемат в събота тима от Асеновград

Ds olil

Снимки: стажант-репортер Любомир Люцканов

Казанлъшкият футболен „Розова долина“ загуби от  „Саяна“ (Хасково) с 1:3 в последната си лятна контрола.

Голът на стадион „Севтополис“ отбеляза Венцислав Иванов в 22 минута. Узунов, Осман и Василев бяха точни за гостите под палещите лъчи на юлското слънце.

„Розите“ завършиха проверките за лятото и след 6 мача имат 1 победа, 1 равен и 4 загуби при голова разлика 6:10.

Шестте попадения за нашия отбор отбелязаха: Николай Георгиев и Венцислав Иванов – с по 3 гола.

„Подготовката премина по план, радостното е ,че изиграхме всички контроли. Със сигурност напускането на част от футболистите ще окаже влияние и няма да има конкуренция по отделните постове.

Но за сметка на това новите момчета, които привлякохме: Йордан Желев, Пламен Тенев, Стефан Димитров, Валентин Желязков, Валентин Христов, Мариян Георгиев, Никола Арнаудов, Даниел Стефанов и Георги Чорбаджийски в контролите показаха голямо желание. Последният вероятно ще пропусне първите срещи, поради контузия.

Сигурен съм, че те ще се стараят да изглежда добре тимът. Тази година ще е трудна група за всички и няма да има слаби отбори.

Повечето отбори ще са на едно ниво, а „Черноморец“/Бургас/ и „Саяна“/Хасково/ ще са фаворити за „челото“ в Югоизточната група при аматьорите.

Ще даваме всичко от себе си, с един от най-младите отбори сме от 20-те в групата, със средна възраст 20-22 години.

Имаме няколко опитни играчи, около които ще се гради тима. Всеки мач ще е изпитание и „битка“, надявам се да няма контузии и да ни гледат повече зрители на стадиона в Казанлък. Да се поздравим с победи и да подкрепят този млади таланти казанлъшките фенове на „Цар Футбол“, коментира „старшията“ Наско Апостолов.

В 1-ия кръг на Трета лига, „Розова долина“ посреща „Асеновец 2005“ (Асеновград) на 3 август в събота от 18:30 часа на стадион „Севтополис“.

Програма на останалите кръгове може да разгледате на линка: https://bulgarian-football.com/yugoiztochna-treta-liga.html

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram