Финални двубои – промяна на дати

НВЛ промени датите за финалните двубои от първенството при жените, в които един срещу друг, в спор за титлата ще се изправят волейболистките на ЦСКА (София) и Казанлък Волей (Казанлък).
По програма мачовете бяха заложени за 23 март (събота), 25 март (понеделник) и евентуално 28 март четвъртък. След корекцията се запазва само датата на първият двубой, който остава за 23 март. В него домакини са Червените, а срещата е в зала „Васил Симов“ от 17:30 ч. Реваншът ще е на 26 март (вторник) в Казанлък, като ще се играе в местната зала „Багира Арсенал“ от 18:00 ч. При достигане до трети решителен мач, той е предвиден за 29 март (петък), отново в зала „Васил Симов“.
Промяната е с цел да има повече време за почивка между отделните двубои.
За първия от мачовете на „Казанлък Волей“ в столицата, президентът на клуба от клуба Васил Аргиров подсигури за феновете два автобуса с безплатен превоз за тях, като и този път събирането на агитката ще става по принципа на записването. В СК „Багира Арсенал“ и в хипермаркет „Багира“ ще бъдат водени списъци на пожелалите да подкрепят решаващия двубой на нашите състезателки в събота срущу състава на „ЦСКА Демакс“. Този път от ръководството на клуба гарантират, че няма да имат проблем с охраната на автобусите, които миналата седмица пострадаха при прояви на вандализъм от страна на противниковата агитка. „Погрижили сме се за безопастността, тъй като паркоместата са под засилена охрана и неприятности от това естество няма как да ни споходят“, коментираха от ръковоството на „Казанлък Волей“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram