На старта: „Розите“ играят у дома, а Наско Апостолов влиза в щаба на аматьорския национален отбор

Ds olil

Жребият за началото на есенния полусезон в Трета лига – Югоизточна група отреди на казанлъшкия тим да започне първенството от стадион „Севтополис“, като в първия кръг на 3 август от 18,30 часа тук гостува „Асеновец 2005“ Асеновград. Голяма част от срещите на старта са в съботния ден, а на 4 август предстоят последни два двубоя за началото на сезона. Общо 19 кръга са до началото на зимата, в десет от тях „Розова долина“ е домакин. Последният двубой за есента е на 30 ноември срещу ОФК „Левски“ в Карлово.

Всеки клуб от Трета лига – Югоизточна група ще получи по 20 топки за подпомагане на тренировъчния и състезателния процес, предоставени от БФС. Това беше съобщено на традиционното съвещание с представители на клубовете от Трета лига – Югоизточна група, което се проведе в края на изминалата седмица.

На него стана ясно, че в края на август ще се проведе преглед на четирите Трети лиги за селекциониране на аматьорския национален отбор, който в края на годината ще участва в Европейски квалификации. Селекционер на отбора на Югоизточната трета лига е старши треньорът на ФК „Розова долина“ Атанас Апостолов, който ще бъде помощник-треньор в националния отбор на Емил Валев – Кокала. Той запазва работата си в клуба, а престижното назначение е още едно признание за работата му във футболната школа на казанлъчани.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram