„Розите“ бият и във втората си среща от първенството!

Ds olil

Убедителна победа с 3:0 като гост извоюва съставът на ФК „Розова долина“ във втория кръг на Югоизточната Трета лига. С два гола за трите точки се отличи офанзивният Венцислав Иванов, а още в първата минута домакините от ФК „Секирово“ си отбелязаха автогол на стадион „Петър Парчевич“ в град Раковски, след атака на Венци Иванов. Отново Иванов излезе сам срещу вратаря, но не успя да отбележи. След няколко контраатаки „Розите“ имаха възможности да покачат резултата още в първите 45 минути. Головете обаче паднаха във втората част – в 55 и 65 мин. на двубоя тимът ни оформи крайното 0:3 за „Розова долина“.

„За 2:0 добра асистенция на Йордан Желев, а Венци Иванов оформи крайното 3:0 за нас след самостоятелен пробив. Дебют за тима ни направи младият Филип Радев, който е възпитаник на казанлъшката футболна школа. Имаше критични за нас моменти, не сме очаквали подобно развитие на мача и съм много щастлив от резултата. Можеше и с много повече да победим“, коментира старши треньорът на казанлъчани Атанас Апостолов.

След категоричната си победа, втора от началото на сезона, „Розите“ са с пълен актив от 6 точки, без допуснат гол. В трети кръг – на 17 август от 18:30ч. в Казанлък „Розова долина“ приема ПФК „Спартак Пловдив 1947“ в дербито на своята група.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram