Провеждат в октомври Thracian Run and Bike – 2020

Ds olil

За поредна година Казанлък ще бъде домакин на спортно състезание за всички любители на бягането и колоезденето. Основната цел на събитието Thracian Run and Bike – 2020, планирано за 11 октомври, е да се популяризира спорта, физическата активност и опознаването на красотата на гр. Казанлък и Долината на Tракийските владетели.  

Екипът на „Тракийски царе – Thracian Run and Bike“, е съставен от хора обичащи спорта и здравословния живот, който е в близка връзка с природата. По-голямата част от организаторите са членове на “ Планинско бягане Казанлък “ и Казанлъшкото Туристическо Дружество „Орлово Гнездо“. В организацията на състезанието са председателят на дружеството, планински бегачи, планински водачи и други доброволци, споделящи желание за изпълнение на тази идея.

Организаторите обещават тази година подобрени трасета, нови дистанции и дисциплини.
Регистрациите приключват на 7 октомври 2020 г. Победителите до 3-то място при мъжете и жените в отделните дистанции и дисциплини ще получат медали и предметни награди. 

Tри ще са дистанциите за бегачите – 9 км., 23 км. и 42 км. с изкачването на вр. Саръяр 1485м. /наричан от някои местни, малкия Еверест/.

Колоездачите ще избират между 24 км. и 40 км.

Стартът ще бъде даден в 8:30ч. на 11.10.2020г./неделя/ от парк „Тюлбе“.

Повече информация и за регистрация – https://thracianrun8.wixsite.com/trun 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram