Преди мача с „Марица“

Ds olil

Цялата тренировъчна седмица на волейболистките на „Казанлък Волей – Багира“ е подчинена на предстоящия важен мач срещу „Марица“, от първенството. Готвим се целенасочено за тази среща. Нашата нагласа е за изключително тежък двубой срещу „Марица“ и затова правим много сериозна подготовка, коментира старши треньорът Петър Дочев, преди дербито срещу маричанки в петък, от 6-тия шампионатен кръг на Националната волейболна лига при жените. С оглед на резултатите, които показват досега момичетата от „Марица“ и самият факт, че пловдивчанки имат само победи и не са допускали досега загуба в шампионата, говори, че именно те са най-добрият отбор в България в момента.
Дочев е малко критичен към своите възпитанички за предишния им мач в Перник срещу новака в женския волейболен елит – тимът на Европейския политехнически университет, въпреки победата.
Волейболистките на „Казанлък Волей – Багира“ постигнаха успех с 3:1 при гостуването си в миньорския град. След като губеха в първия гейм, „розите“ обърнаха мача в своя полза и така постигнаха 3-ата си победа в първенството на Националната волейболна лига при жените.
„Не съм доволен от нашата игра на контраатака. Стигаме до сериозни възможности по този елемент, но не винаги успяваме да ги оползотворим максимално, което е известна слабост в отбора, каза още треньорът на „Казанлък Волей – Багира“.
„Разчитаме много на подкрепата на нашите фенове за мача с „Марица“ на 22 ноември“, допълва селекционерът. Двубоят започва от 18.00 в зала „Багира“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram