Полусезонът на ФК „Розова долина“ стартира в събота с домакински мач

Ds olil

„Розова долина” приключи с контролите на стадион „Севтополис”, остават и броени дни до подновяването на първенството в Югоизточната „В” група, като първите официални срещи от 18-ти кръг са на 1 март. В събота, „Розова долина” приема на стадион „Севтополис” един от лидерите в групата ФК „Созопол”.
Като ползотворни, както промените в отбора, така и изиграните контроли през зимните месеци, оцени новият старши треньор на мъжете Александър Георгиев. Ръководството на тима си беше поставило амбициозната цел до началото на полусеозна да върне на ст. „Севтополис” някои от предишните си попълнения, както и да подобри условията на терена. Работи се и в двете посоки, поясни старши треньорът на „розите” Александър Георгиев. Отборът е повече от сплотен, не липсва и мотивация за успешен старт на полусезона, въпреки нелеките първи срещи срещу най-силните отбори на групата.
Полусезонът в Югоизточната „В” група започва на 1 и 2 март и завършва на 31 май/1 юни 2014 г. Ще има три междинни кръга – на 26 март, на 23 април и на 14 май, а по Великден ще се играе на 18 април (петък).

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram