Още един футболист дебютира за „Розите“, играл е за „Лудогорец“ и „Ботев II“ Пловдив

Никола Арнаудов е ново попълнение в състава на „Розова долина“. Той облече фланелката на клуба и игра в първия двубой от лятната подготовка. Атакуващият състезател приключи последния сезон с екипа на Севлиево. Преди Арнаудов, „Розите“ се подсилиха с Пламен Тенев, Йордан Желев, Стефан Димитров,  Валентин Желязков и Георги Чорбаджийски. Старши треньорът Атанас Апостолов взе в мъжкия отбор и юношите (родени 2007 г.) от школата на клуба – Валентин Христов, Мариян Димитров, Николай Георгиев.

Никола Арнаудов е роден в Казанлък, възпитаник е на ДЮШ на ФК „Розова долина“ и „Лудогорец“. През 2021 г. подписва с „Ботев“ Пловдив, след което преминава в състава на ФК „Севлиево“, преди отново да заиграе за футболния клуб на Казанлък.

Вероятно Монир Ал Бадарин и Ивайло Димитров няма да бъдат картотекирани за началото през август за двубоите от Трета Лига на Югоизток, научи presstv.bg.

В първата контрола за лятото на „Розова долина“ с ФК „Свиленград“, новак в групата ни, „Розите“ загубиха с 2:1 при гостуването си. През новата седмица предстоят проверки със „Созопол“ – на 10 юли и срещу „Димитровград“ на 13 юли, съответно в Твърдица и Казанлък.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram