Нови успехи за лекоатлетите ни от почивните дни

За девети пореден път се проведе състезанието „Мама, татко и аз“ на СКА „Пендарева“. Участие взеха 51 двойки – родители и деца, родени от 2013 до 2019 година и по-малки. За всички имаше осигурени награди и медали от страна на домакините и инициатори на традиционния спортен празник, провел се на стадион „Севтополис“ в Казанлък. „Благодарение на вашия ентусиазъм, спортен дух и усмивки, денят се превърна в незабравимо изживяване за всички ни“, коментираха от клуба на Пендарева след финала на съботния ден.

В същото време казанлъшките атлети постигнаха високи резултати в турнир „Берое“ в Стара Загора. В него участваха представители на Стара Загора, Казанлък Хасково и Ямбол. Децата бяха наградени от Тихомир Иванов – финалист на скок височина от Олимпийските игри в Париж .

„Прибираме се със седем медала и много подобрени лични постижения“, съобщава треньорката Габриела Тенева.

Даниела Георгиева (2013) е с две първи места на 100 и 400 метра .Станчо Ангелов (2011) се класира първи на 100 метра и е с бронзов медал на 800 метра. Никол Маркова (2013) спечели сребърен медал на 100 метра. Теа Христова (2013) зае второ място на дълъг скок, а Сиана Димова (2013) взе бронз на 400 метра.

Лекоатлетическият турнир „Берое – тристранна среща“ се проведе на стадион „Берое“. Той бе открит за участие на лекоатлети на възраст 14-15 години. 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *