На лагер в Приморско са 60 деца от школата на „Казанлък Волей“

Ds olil

По-рано днес, групата от 60 момичета и момчета в различни възрасти, водени от треньорите Васил Чилов, Методи Маринов и Кристина Дерменджиева, отпътува към морето, където започва подготовката за новия сезон в отделните шампионати на Българската федерация по волейбол.

Клубът събра децата още от 5 август, като занятията се проведоха в местни условия и бяха част от предсезонната подготовка за младите ни състезателки. Морският лагер за школата тази година ще бъде в Приморско, разказа треньорът Методи Маринов. „Ще наблегнем на общата физическа подготовка, а след лагера ще продължим с упражнения по лека атлетика и след това, в септември, ни предстои влизане в залата. Лагерът ни ще продължи до 21 август“, допълни Маринов.

В разгара на лятото и с предстоящото откриване на учебната година Волейболен клуб „Казанлък“ продължава кампанията си сред децата за набиране на нови попълнения. Намеренията на клуба са наесен да бъдат сформирани и отбори в юношеското направление.

С малките състезателки на „Казанлък“ ще продължи да работи треньорът Методи Маринов. Девическите състави са поверени на Васил Чилов. Скоро ще бъдат обявени и още подробности относно щаба, на който ще бъдат поверени децата, както и предстоящите състезания и турнири, в които „Казанлък Волей“ възнамерява да участва.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram