Наско Апостолов очаква следващите мачове на „Розите“ да са още по-успешни – Видео

Ds olil

„Контролирахме срещата и не допуснахме положения в нашата врата. Имахме доста ситуации, от които не се възползвахме, контраатаки, които трябваше да отиграем по-добре. Но ще работим за тази фаза на играта и в следващите мачове да са по-изразителни като победа“, коментира старши-треньорът на „Розова долина“ Атанас Апостолов сред успеха за „Розите“ с 2:0 над ФК „Марица“ Милево в седми кръг от първенството на Трета лига – Югоизточна група.

„Трябва да отбележим, че противникът имаше доста добри футболисти и успяхме максимално да ги изолираме. Важно е, че печелим поредни три точки за нас и показахме голямо желание за победа, което е радващо за тези млади момчета“, допълва Апостолов.

Наставникът на казанлъчани покани отново публиката и феновете на отбора на стадиона за следващия кръг от турнира за Купа България. В края на септември, началото на октомври казанлъшките футболисти ще се изправят срещу отбор от Втора лига. Очакваме пореден спортен празник за града и почитателите на футбола. Жребият предстои да бъде изтеглен.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *