Наско Апостолов: Отново доказахме на останалите отбори, че трябва да се съобразяват с нас – Видео

Ds olil

Старши-треньорът на „Розова долина“ Атанас Апостолов коментира равенството 1:1 след трети кръг на първенството в Трета лига- Югоизточна група, който изправи домакините от „Севтополис“ срещу пловдивския „Спартак“.

„Закономерно мача завърши наравно, доста ситуации не успяхме да отбележим и ние, и „Спартак“. Радвам се, че нашите млади момчета показаха едно голямо желание за победа и през целия мач я търсихме, въпреки че срещнахме един от лидерите в групата – с доста сериозен бюджет и с амбиции за влизане в професионалния футбол“, посочи наставникът на „Розова долина“. Той отново похвали младите попълнения на състава. „Докато ние сме тепърва отбор, който ще израства и гради, радвам се че премерихме сили и доказахме, че останалите отбори трябва да се съобразяват с нас“, коментира Апостолов.

Следващият мач от първенството, който тимът ни трябваше да играе с Ямбол е отложен, научихме от старши треньорът. Има и още отложени мачове, а причината е провеждане на турнира на талантите, в който ще участва и футболистът на „Розова долина“ Димитър Димитров.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram