Краси Аладжов обяви оттеглянето си като старши треньор на ММА бойците

Ds olil

Дългогодишният треньор в „Аргус ММА“ Красимир Аладжов, който е основател, председател и главен треньор на спортния клуб обяви, че приключва с активната спортна дейност.

Клубът е създаден преди 16 години дейност в гр. Казанлък. Бойците са участвали в 44 състезания, имат спечелени 99 медала, от които 59 са златни. Осем от тях са от Европейски и Световни първенства. Състезател на клуба е трикратен „Спортист №1 на гр. Казанлък“, а останалите спортисти са били многократно награждавани от Община Казанлък и БФММА. Самият Аладжов бе отличен за Треньор на годината. Има звание за Заслужил треньор към БФММА.

„Но състезанията и медалите са само едната част на спортния клуб. Другата са всички останали практикуващи ,които никога няма да се състезават, но спорта е техния начин на живот. За мен спортът винаги е бил моя начин на живот, винаги съм вярвал в неговата положителна сила и съм се опитвал да предам тази обич към спорта на всички трениращи. Винаги съм се опитвал да ги науча да бъдат и добри хора, но доколко съм успявал, не знам.

С тази публикация обявявам моето оттегляне от активна тренировъчна дейност. Ще остана председател на клуба, администратор , ще поддържам социалните ни профили в мрежите и ще остана помощник треньор“, посочва Аладжов.

Оттеглянето му от активната дейност в залата е по лични и семейни причини. Неговото място в клуба заема досегашният му помощник Гюлтен Котелов, който е сред първите медалисти на „Аргус ММА“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram