Коледен турнир по футбол с множество награди и изненади за участниците

Ds olil

Отборът на ФК „Розова долина“ – „Розова долина 1″спечели със 7 точки коледния турнир на ДФА „Арена Запад“. Проявата се провежда за първа година, след като преди два месеца се появи и най-новата спортна школа на територията на Община Казанлък за работа с подрастващи – ДФА „Арена Запад“. В надправарата за деца, родени след 2003г., взеха участие 4 отбора – на домакините, които са абсолютни дебютанти, с нулев опит от състезания, отборите „Розова долина1″ и „Розова долина2″ и ФК „Стара Загора“.
Купи, грамоти и футболни топки получиха участниците в коледния турнир, който се проведе в мразовития съботен ден на игрището на ДФА „Арена Запад“ в кв. „В.Левски“. За домакините на турнира, които са последни в класирането с 0 точки, отличие за най-млад състезател получи 5-годишният
Павел Ангелов.
Втори в отборното класиране остана отборът на ФК „Стара Загора“ със 7 точки, при голова разлика 15-1. Трети са децата на „Розова долина 2″ с актив от 3 точки и голова разлика 5-7. За най-добър треньор на турнира бе отличен Боян Нейчев, който работи с децата и от школата на „Розова долина“ и с ДФА „Арена Запад“. Неговият възпитаник Монир Ал Бадарин получи приза „най-добър голмайстор“ за 8-те попадения, които вкара по време на срещите.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram