„Кентавър“ номинира трима свои възпитаници за спортисти на Казанлък за 2012г.

Ds olil

Вече 13-та година младите състезатели на клуб по таекуондо „Кентавър” се доказват на спортната сцена чрез своите постижения и постоянство.
За своите постижения през годината клубът номинира трима от своите възпитаници за спортисти на 2012г. Това са Цветелина Николова , Любомир Богданов и Ивайло Бонев.
Общо 40 деца от 5 до 18 години съставят клуба по таекуондо „Кентавър”, като голяма част от тях активно се състезават, други идват тук за удоволствие.
4-те групи, с които работи днес треньорът Николай Богданов, водят своите занимания и в две от казанлъшките училища- СОУ „Екзарх Антим І” и ОУ „Н. Вапцаров”, два пъти в седмицата. Най-малките възпитаници на клуба са поверени на помощник инструктура Людмила Караджова. 
Цветелина Николова, Любомир Богданов, Ивайло Бонев, Николай Симонов, Христо Богданов, Стелен Георгиев, Павел Бояджиев, Росен Златанов, Теодор Златанов, Теодор Ботев и Милослав Неделчев са сред най-изявените състезатели на клуба. Всички те са донесли на СК „Кентавър“ и Града на розите златни, сребърни и бронзови отличия от национални и международни състезания. 
М. Ганева 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram