Категорична победа в Бургас за набор 2009 на „Розова долина“

Ds olil

Младите „Рози“ нанизаха шест гола във вратата на домакините от „Черноморец“ и допуснаха само един в мач от пореден кръг от първенството на зонална група „Пловдив“.

„Момчетата много добре изпълниха тактическите указания да сме построени във втора зона на терена и да осъществяваме бързи контраатаки след отнемане на топката от противника. Добрият отбор на домакините трудно намираше път в уплътнените зони от нашите футболисти, но те също проиграха няколко ситуации за гол“, разказа треньорът на отбора Антим Паральов.

Голмайстори за „Розите“ станаха Мартин Дренчев и Любомир Димитров с по две попадения, и Владимир Дечев и Янко Николов – с по един гол. „Посвещаваме победата на нашия футболист Радослав Кирчев, който се лекува и скоро ще е сред нас“, допълни треньорът на момчетата.

В края на изминалата седмица неговите възпитаници извоюваха още една изразителна победа в групата – над старозагорския „Локомотив“ с 4:0.

Мачът с „Черноморец“ в Бургас реши спора за второто място в Югоизточна България. Сега за състава на Казанлък предстои последен домакински двубой срещу водача в класирането „Нефтохимик“ Бургас в неделя, 26 май, от 12:00ч .

От „Розова долина“ отправиха покана и молба към феновете от Казанлък за тяхната подкрепа в този решаващ за тима мач.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram