Казанлъшки „идоли” в „Цар Футбол” ритат под „Аязмото”

„Ветераните“ на ПФК „Берое“/Стара Загора/ и „Левски – 1914″/София/ играят в тези минути приятелски двубой, посветен на празника на Стара Загора.

Столичани на терена са с Георги Шейтанов – на вратата, Ясен Петров – „Джанини“, Сашо Начев, екстреньорът на „розите“- Стефан Павлов – „Фифи Перото“, Ангел Станков -„Геле“- бивш наставник на „Габровница“/Горно Сахране/, Божидар Искренов – „Гиби“, Александър Манолов и др.

За „Берое“ ще ритат Георги Белчев, Теньо Минчев, Кънчо Кашеров, Васил Драголов, Злати Минчев, Валентин Грудев, казанлъчанинът Петко Петков – „Загара“- експрезидент на „розите“ и др. Покани за проявата сред ветераните получиха Пенко Манев – настоящ председател на УС на казанлъшкия футболен тим, както и Радко Калайджиев и Кольо Ганев от Казанлък.

Старозагорският тим излезе на терена с нови екипи в бяло и зелено осигурени от Община Стара Загора.

Футболният двубой бе открит от кмета Живко Тодоров от 14 часа на стадион „Берое“.

Сред атрактивните спортни прояви в празничния календар на Община Стара Загора е и Международният турнир по футбол за ветерани, който започва на 6 октомври /събота/, от 15.00 часа на помощното игрище с изкуствено покритие над стадион „Берое“. В него освен старозагорския тим участие ще вземат два гръцки отбора – от остров Корфу и Александруполис.

Кр. Ганев

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram