Златен олимпийски медалист спи на пейка в парка. Защо?

Ds olil

Няма как да не си представяме, че животът в Олимпийското село, където са настанени най-добрите спортисти в света, трябва да е върховен! Но не така мисли италианският плувец Томас Чекон, който стана златен медалист на тазгодишните Олимпийски игри.

Вместо да се наслаждава на удобствата, Чекон изрази сериозно недоволство от условията в селото, които определи като „недостатъчни“. И въпреки че спечели два медала тази седмица, той предпочете да си подремне на открито, отколкото да спи на „картонено легло“ в стаята си.

В забавна снимка, заснета от саудитския гребец Хусейн Алиреза, 23-годишният плувец бе открит спящ до пейка в парка, под сянката на дърво и върху бяла хавлия, застлана на тревата. Алиреза сподели снимката в своя Instagram, като отбеляза местоположението – самото Олимпийско село!

Чекон споделя, че няма климатик в селото, храната е лоша, а шумът и жегата затрудняват съня му както през нощта, така и през деня.
„Обикновено, когато съм вкъщи, винаги спя следобед, но тук се боря със жегата и шума“, казва той.

Оказва се, че Чекон не е единственият, който не е доволен. Американската тенисистка Коко Гоф сподели, че една от нейните съотборнички напуснала селото, тъй като стаите били „твърде тесни“. Французойката Ассия Туати също се оплаква от липсата на климатик.

Изглежда, че зелените тревни площи може би са по-добра алтернатива, отколкото условията в Олимпийското село!

unilad.com

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram