За Наско Апостолов и аматьорския национален отбор стартират евроквалификациите в турнира на УЕФА Regions Cup 2024

Ds olil

Аматьорският национален отбор на България е на старта на европейските квалификации в турнира на УЕФА – Regions Cup 2024 в Албена.

Тимът ни е воден от Емил Велев, а негов помощник е треньорът на мъжкия състав на ФК „Розова долина“ Атанас Апостолов. Отборът ще се изправи срещу Беларус, Испания и Молдова. От Трета лига – Югоизточна група са повикани общо 8 състезатели. Четирима от футболистите са от „Ямбол 1915“ – Венцислав Янков, Мартин Маринов, Донислав Бозев и Петър Принджев. В състава са още: Стоян Митев и Кристиян Николов от „Гигант“ (Съединение), Николай Горанчев от„Димитровград 1947“ и Кристиян Милушев от „Спартак“ (Пловдив).

На 29 октомври, вторник, отборът ни ще излезе срещу Беларус, на 1 ноември е мачът с Молдова, а на 4 ноември – с Испания. Домакин на първите две срещи е стадион „Албена 1“, а на последната – ст. „Спартак“ във Варна.

Също утре, отборът на Казанлък ще изиграе един от най-важните си мачове за годината и старши-треньорът ще бъде на терена в Казанлък, а не в Албена, защото „Розова долина“ ще посрещне тук в 1/16 финал на Купа България ПФК „Арда“ Кърджали.

„Очакваме двубоя с нетърпение, въпреки че моментната ни форма е колеблива. Мисля че ще се раздадем, а младите трябва да се опитат да се отпуснат и насладят на мача. Ще търсим своите моменти в срещата и знаем че ще бъде много трудно, но не не и невъзможно“, коментира преди срещата Атанас Апостолов. Той отново призова казанлъчани да подкрепят отбора. „Който има възможност, нека дойде на стадиона от 13:30ч., ще чакаме феновете ни, за да направим един незабравим мач за нас, за тях, за спортната ни история“, сподели наставникът на футболистите.

Билети за срещата може да закупите и на място.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *