Започват безплатни тренировки по Тай Чи в Казанлък

Тренировките са на открито – в сряда и петък от 18:00 часа и в четвъртък от 10:00 часа в парка до Колодрума в Казанлък. Всеки е добре дошъл да се запознае с древното китайско бойно изкуство, Тай Чи, да се включи в тренировка и да изпита моменталното му въздействие.

Тай Чи се характеризира с бавни и плавни движения, което дава възможност да бъде практикувано от хора на различна възраст, без оглед на тяхното физическо състояние. Оздравителният ефект от заниманията с Тай Чи е доказан. Упражненията са ефикасен способ за подобряване на мускулната и костната система, за релаксация на нервната система и за настройване на организма към правилна дихателна култура.

Тай Чи се препоръчва за всички групи хора, включително и спортисти, защото допълва и надгражда. Децата стават по-балансирани и по-спокойни, и в същото време изграждат и оформят тяло, сила и самочувствие. Изключително добре от Тай Чи се се повлияват хора в депресия, включително жени в следродилна депресия, с артрити, нервни състояния, безсъние, психическа натовареност, Бърнаут и др.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram