Загуба за „Розова долина”

„Несебър” се наложи с 1:0 като гост на „Розова долина” в двубой от 23-ия кръг на Югоизточната „В“ група. Единственото попадение в срещата стана дело на Цецо Радев. Като цяло гостите направиха силен мач, особено през второто полувреме, и заслужено се поздравиха с победата. Отново слаба игра за „Розова долина”, малко голови положения, и малобройна публика. Това е, което може да се каже с няколко думи за двубоя в Казанлък, въпреки че в отбора ни бяха направени множество промени, именно заради слабото представяне след зимната пауза и смъкването в класацията на Югоизтока с няколко места надолу към дъното на таблицата.

Мъжкият футболен отбор на „Розова долина“ е с нов старши треньор. За втори път ръководството на тима гласува доверие на селекционера Радко Калайджиев. На поста административен директор се връща и Георги Коларов. Футболистът Щерьо Щерев пък поема функциите на пом.-треньор.

Липсата на победи от началото на пролетния полусезон и напускането на повече от половината титуляри принуди Управителния съвет да вземе това трудно, но необходимо решение за промени.

Срещу състава на „Несебър” розите” играха: с Тодоров / на вратата/, Христо Терзиев, Боян Нейчев, Николай Цонков, Николай Архипов, Атанас Апостолов, Мартин Чекаров, Христо Паричков, Пламен Колев, Григор Георгиев, Венелин Братанов и резервите Тонислав Терзиев и Асен Асенов.  След 23-тия кръг „Ботев” Гълъбово излезе на върха в класирането на Югоизточната „В“ група.  „Розова долина”е с 15-то място от 18 отбора и 25 точки актив до сега. На 6 април гостуваме на „Свиленград 1921”. Домакините са в челото на таблицата, със шесто място в класирането и натрупани 38 точки от изиграните срещи.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram